Uoči Svetskog dana knjige popust od 50% na članarinu u niškoj biblioteci

Izvor: JužneVesti.com, 15.Apr.2021, 10:09

Uoči Svetskog dana knjige popust od 50% na članarinu u niškoj biblioteci

Narodna biblioteka u Nišu "Stevan Sremac" povodom Svetskog dana knjige i autorskog prava organizuje akciju kada će godišnju članarinu naplaćivati po upola nižoj ceni. Za sve koji žele da postanu član ili da produže članarinu od 19. do 24. aprila cena će biti 350 dinara, odnosno 150 za decu.

Svetski dan knjige se obeležava 23. aprila, a u periodu od 6 dana zainteresovani će moći da postanu članovi niške biblioteke po nižoj ceni.

U vremenskom periodu od >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 19. do 24. aprila 2021. godine uplatom od 350 dinara za godišnju članarinu (koja omogućava korišćenje svih fondova Biblioteke) ili 150 dinara (što podrazumeva korišćenje samo Odeljenja knjige za decu) možete postati član ili obnoviti članarinu ukoliko vam ističe - navode iz Biblioteke.

Dodaju da oni koji nisu u mogućnosti da dođu u Biblioteku tih dana, mogu da navedeni iznos uplate u tom periodu, te da priznanicu daju na uvid bibliotekarima nekog drugog dana.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.