Unapređenje politika usluga socijalne zaštite u lokalnim samoupravama

Izvor: RadioCity.rs, 28.Jun.2016, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Unapređenje politika usluga socijalne zaštite u lokalnim samoupravama

Projekat je podržao Tim za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva Vlade Republike Srbije uz finansijsku podršku Švajcarske agencije za razvoj i saradnju kroz program Lokalne inicijative za povećanje socijalne uključenosti i smanjenje siromaštva.


Konferencija je održana u Nišu, u velikoj sali Regionalnog centra za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju.
Cilj konferencije je „razmena iskustava u kreiranju i implementaciji lokalnih politika >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << od značaja za unapređenje socijalnog uključivanja i smanjenja siromaštva na nivou sedam lokalnih zajednica (Niša, Leskovca, Zaječara, Pirota, Kruševca, Prokuplja i Svrljiga)“ i definisanje preporuka za unapređenje politika na nivou lokalnih samouprava.


Konferenciji je prisustvovalo 30-tak predstavnika, među kojima Menadžer Tim-a za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva Vlade Republike Srbije, Ivan Sekulović, savetnica Republičkog avoda za socijalnu zaštitu, Gordana Ković, Član gradskog veća, Svetozar Aleksov, zamenik predsednika opštine Pantelej, Aleksandar Milosavljević, kao i predstavnici drugih relevantnih ustanova i organizacija iz ovih lokalnih samouprava.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.