Umro u busu!

Izvor: NTV.rs, 09.Okt.2015, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umro u busu!

Muškarac star 39 godina preminuo je danas u autobusu na kružnoj liniji 34, kada se autobus nalazio u ulici Branka Miljkovića, pišu Niške vesti.
Vozač je odmah zaustavio vozilo, posada autobusa pokušala je reanimaciju, ubrzo je došla policija i Hitna pomoć koja je samo mogla da konstatuje smrt, potvrdio je Ivan Cvetković, rukovodilac Sektora gradskog prevoza u Direkciji za prevoz.
U Policijskoj upravi potvrdjeno je da je nesrećni muškarac rođen 1976. godine. Dodaje se da je u pitanju ,,zadesna smrt“ i da u ovom slučaju nema sumnjivih okolnosti. Nezvanično, čovek je bolovao od dijabetesa.

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.