Ulica u Nišu ispucala i u rupama samo 2 godine nakon rekonstrukcije

Izvor: JužneVesti.com, 06.Feb.2024, 15:27

Ulica u Nišu ispucala i u rupama samo 2 godine nakon rekonstrukcije

Rupe, blato, ulegla šahta i ispucali asfalt. Tako izgleda ulica Sime Dinića u Nišu, iako je rekonstruisana pre samo dve godine. Stanari upozoravaju one koji ne prolaze tom ulicom često da budu oprezni kako se ne bi povredili ili oštetili vozila.

Preko aplikacije “Prijavi problem”, čitalac piše da je asfalt oštećen nakon radova na vodovodnoj mreži i da još nije saniran.

Ulica Sime Dinića, rekonstruisana u celoj dužini pre samo dve godine, danas izgleda >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << jako loše. Ekipa Naissus-a isekla je asfalt pre 3-4 meseca, završila svoj deo posla i nasula pesak - navodi Nišlija.

foto: čitalacMeđutim, nakon prve kiše vozila raznesu pesak i opet ostaju rupe, žali se on dalje.

Kada se ispune vodom, rupe postaju opšta opasnost po bezbednost svih učesnika u saobraćaju, po automobile jer može doći do fizičkih oštećenja vozila prilikom iznenadnih udara u njih - piše čitalac.

Napominje da je ulica dosta prometna, da njom prolaze i autobusi, a pešake, vozače i bicikliste upozorava da tu oprezno prolaze.

Na pitanje kada će sanirati oštećenja na asfaltu, iz niške Direkcije za izgradnju rada nisu odgovorili do objavljivanja teksta.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.