Ulica Majakovskog u Nišu rehabilitovana samo do pola, građani pukotinama daju rok do zime

Izvor: JužneVesti.com, 14.Apr.2024, 10:09

Ulica Majakovskog u Nišu "rehabilitovana" samo do pola, građani pukotinama daju rok do zime

Iako je Direkcija za izgradnju najavila da će cela Ulica Majakovskog u Nišu biti rekonstruisana, radovi su stali na polovini, dok su neke rupe u ostatku ulice samo zakrpljene. Dok se gradonačelnica hvali da stvaraju bezbedne uslove za sve učesnike u saobraćaju, građani se žale da je i to što je odrađeno nije dobro i prognoziraju da će asfalt izdržati, možda, do zime.
Drugi deo ulice; foto: Nikola Đukić Radovi u Majakovskog u Duvaništu počeli su 5. marta i tom prilikom iz Direkcije za izgradnju najavili su da će cela ulica od Bulevara cara Konstantina do Đerdapske ulice biti rehabilitovana. Međutim, mesec dana kasnije, novog asfalta ima samo na polovini ulice. Stanari su već počeli da se žale da je kvalitet...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.