Ukrao alkoholna pića iz supermarketa u Nišu, pa udario radnika

Izvor: JužneVesti.com, 28.Jul.2023, 14:08

Ukrao alkoholna pića iz supermarketa u Nišu, pa udario radnika

Zbog sumnje da je iz jednog supermarketa u Nišu ukrao nekoliko flaša alkohola i da je radnika udario u glavu, uhapšen je 26-godišnjak iz Lazarevca, kažu iz policije. Kod njega je nađen i nož, kao i materija za koju iz policije sumnjaju da je marihuana.

S. C. se tereti za krivično delo razbojnička krađa, pošto je u četvrtak, 27. jula, iz jednog supermarketa u Nišu ukrao više flaša sa alkoholnim pićima, a radnika koji je pokušao da ga zaustavi odgurnuo i udario u >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << glavu.

Policija je kod njega pronašla manju količinu materija za koju se sumnja da je marihuana, pa će nakon veštačenja, protiv njega biti podneta odgovarajuća krivična prijava - navode iz Policijske uprave.

Kod osumnjičenog je nađen i nož, pa će biti podneta i prekršajna prijava.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.