Izvor: JužneVesti.com, 13.Apr.2021, 10:50

Uklonjeni mobilijar na Keju kod Toplane neće biti vraćen na ovu lokaciju, Nišlije da biraju drugu

Potez pored obale Nišave kod Toplane osvanuo je nedavno bez sprava za igru i vežbanje, na koje su Nišlije, kako kažu, navikli. Ostali su, međutim, i bez obrazloženja zašto je mobilijar uklonjen, a iz Opštine Medijana kažu da na ovu lokaciju neće biti vraćen, već će Nišlije moći da biraju neku drugu.

Nakon što su ostali bez hlada na delu Bulevara Nemanjića u seči kedrova, stanari obližnjih zgrada sada imaju i jedno mesto manje za vežbu i igru, jer su teretana >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << na otvorenom i mobilijar za dečju igru pre desetak dana uklonjeni.Od mobilijara i teretane ostala samo rupa; foto: čitalac;

Iza Toplane se pored reke nalazio lep mobilijar zajedno sa teretanom na otvorenom, bilo je tu par sprava, koje smo mi džogeri voleli da koristimo. Od pre par dana nema nijedne od njih, kao ni ljuljaški za decu, ali ni klupa za sedenje - piše Nišlija.

Odgovore je najpre, kako kaže, tražio od radnika koji su te sprave uklanjali, a kako oni nisu znali o čemu je reč, niti da da li će ih vratiti, obratio se i nadležnima.

Jedini odgovor dobio je od građana jer, kako kaže, od nadležnih nije, a koji su mu preneli da očekuju da mobilijar bude vraćen, a ceo park uređen, kada tržni centar Delta bude otvoren.

U Opštini Medijana, na čijoj teritoriji su bili mobilijar i teretana na otvorenom, sudeći po njihovom odgovoru, mogućnost da se sprave vrate na isto mesto nisu predvideli.

Što se tiče venjaka i teretane na otvorenom, biće obnovljeni i premešteni na druge lokacije po zahtevima građana - kažu iz Medijane.

Iz Opštine su uputili da se za ostale informacije u vezi sa tim problemom postave pitanja komunalnom preduzeću Mediana, odakle nisu odgovorili novinarima, a kako navodi čitalac, ni njemu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.