Uklonjen transparent sa pitanjem sa niške Tvrđave po nalogu Tužilaštva

Izvor: JužneVesti.com, 11.Avg.2020, 16:09

Uklonjen transparent sa pitanjem sa niške Tvrđave po nalogu Tužilaštva

Nekoliko sati nakon što se na zidinama Tvrđave u Nišu pojavio transparent sa pitanjem "Je l' vam je stvarno dobro?", niška policija je izašla na teren, a nadležne službe su uklonile ovaj natpis. Iz Tužilaštva kažu da nema elemenata krivičnog dela ili prekršaja.

Kratko je nepoznata osoba, koja je okačila transparent, imala priliku da pita Nišlije "da li im je stvarno dobro". Kako kažu u niškoj policiji, prema nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, izašli su na teren >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << kako bi se uklonio transparent.

Pripadnici Policijske uprave u Nišu su, prema prijavi da se na niškoj Tvrđavi nalazi transparent, obavestili Osnovno javno tužilaštvo u Nišu koje se izjasnilo da se transparent ukloni jer se nalazi na kulturno-istorijskom spomeniku. Transparent su uklonile nadležne službe, a Tužalaštvo se izjasnilo da u ovom događaju nema elemenata krivičnog dela ili prekršaja - kažu u policiji.

Podsetimo, u noći između 24. i 25. jula ove godine niška Tvrđava dobila je "ukras" koji je imao samo znak pitanja, a skoro 20 dana kasnije stiglo je i pitanje koje je odgovor dobilo uglavnom na društvenim mrežama.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Transparent sa porukom na Tvrđavi izazvao čitav niz pitanja u gradu

Izvor: RadioCity.rs, 12.Avg.2020, 12:27

Transparent sa pitanjem Je l vam je stvarno dobro?, osvanuo je juče na Tvrđavi, privukao pažnju prolaznika i medija, ali su ga policajci i to po nalogu Tužilaštva, ubrzo uklonili. U policiji objašnjavaju da su po prijavi građana obavestili Osnovno javno tužilaštvo, koje je naložilo nadležnim...

Nastavak na RadioCity.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.