Uhapšeni napadači na niškog taksistu

Izvor: Blic, 31.Maj.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni napadači na niškog taksistu

NIŠ - Maloletnici S. R. (16) i M. Ž. (17), obojica iz sela Mozgova u okolini Aleksinca, uhapšeni su u utorak uveče zbog sumnje da su pokušali da ubiju taksistu Nenada Ranđelovića (29) iz Niša.

Dvojica maloletnika su u noći između 26. i 27. maja ove godine, u ataru sela Donja Trnava, u taksi vozilu napali ovog taksistu „Fortuna taksija". S. R. je, kako je saopštila policija, plastičnim kablom pokušao da taksistu udavi, a zatim ga je M. Ž. ubo nožem u vrat. Potom su >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ga udarali drvenom palicom, a zatim ga odvukli do obližnjeg seoskog puta, gde su ga ostavili bez svesti. Automobilom, sa koga su skinuli oznake taksija, pobegli su sa mesta zločina.

Prema onome što smo uspeli da saznamo u policiji, jedan napadač je uhapšen u obližnjem selu, dok je drugi uspeo da pobegne ukradenim taksi vozilom „golf 4" prema Bradačkim šumama. Bežeći od policijske potere maloletnik je vozio 150 kilometara na čas. Međutim, policija je uspela da ga stigne i uhapsi na padinama planine Bukovik.

Niški taksista se oporavlja od teških povreda u Klinici za neurohirurgiju. Lekari kažu da se oseća dobro, i da će se potpuno oporaviti od teških povreda glave.

Istražni sudija je dvojici maloletnih razbojnika odredio jednomesečni pritvor.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.