Uhapšeni dok su sa pruge krali prigušnice

Izvor: JužneVesti.com, 16.Feb.2024, 13:29

Uhapšeni dok su sa pruge krali prigušnice

Niška policija uhvatila je na delu dvojicu muškaraca koji su sa pruge uklanjali prigušnice - uređaje neophodne za nesmetano funkcionisanje železničkog saobraćaja, a oni su osumnjičeni i da su u još tri navrata ranije isto učinili.

U četvrtak, 15. februara, uhapšeni su 33-godišnji A. Z. iz okoline Merošine i 40-godišnji Nišlija Ž. M. i oni su osumnjičeni za krivična dela teška krađa.

Njih dvojica se sumnjiče da su, u prethodnom periodu, u još tri >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << navrata ukrali prigušnice sa pruge vrednosti više od dva miliona dinara, na štetu Infrastrukture železnice Srbije - kažu u policiji.

Deo ukradenih predmeta je pronađen i vraćen vlasniku, a osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni osnovnom javnom tužiocu u Nišu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.