Uhapšeni Doljevčani zbog pljačke benzinske pumpe

Izvor: JužneVesti.com, 19.Jul.2023, 16:06

Uhapšeni Doljevčani zbog pljačke benzinske pumpe

Niška policija uhapsila je 37-godišnjeg A. P. i 20-godišnjeg D. M. iz Doljevca zbog sumnje da su noćas, uz pretnju pištoljima i nožem, opljačkali benzinsku pumpu i odneli oko 540.000 dinara. Krivičnu prijavu, kako navode iz policije, za isto delo podneće i protiv jednog 17-godišnjaka.

Sva trojica sumnjiče se da su izvršili krivično delo razbojništvo.Krivične prijave; foto: MUP

Oni se sumnjiče da su noćas ušli u prostorije jedne benzinske pumpe, sa kapuljačama >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << preko glave i, uz pretnju pištoljem i nožem, od radnica uzeli oko 540.000 dinara i cigarete. Brzim i efikasnim radom, policija ih je pronašla u "opel zafiri“, a u automobilu su nađeni novac i cigarete koje su, kako se sumnja, oteli od radnica - navode iz policije.

Dodaju i da se A. P. i D. M. sumnjiče i da su 16. jula na naplatnoj rampi Brestovac, uz pretnju oružjem, od radnika oteli 17.000 dinara i 170 evra, kao i da im je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.