Uhapšene Nišlije zbog krađe satova, nakita, trotineta, tepiha i zavesa

Izvor: JužneVesti.com, 28.Mar.2024, 12:29

Uhapšene Nišlije zbog krađe satova, nakita, trotineta, tepiha i zavesa

Zbog sumnje da su iz jedne kuće ukrali 50 ručnih satova, više bušilica, trotinet i nakit u vrednosti od 1.800.000 dinara, policija je uhapsila 24-godišnjaka i 15-godišnjaka iz Niša.
Pripadnici policije ih sumnjiče da su počinili krivično delo teška krađa, a ističu i da su deo ukradenih predmeta vratili vlasniku.
Takođe, policija 24-godišnjeg S. A. sumnjiči da je počinio isto krivično delo, kada je iz druge kuće otuđio dva televizora, pojačalo, četiri tepiha i dva para zavesa, koji su pretresom stana pronađeni i vraćeni vlasniku.
Osumnjičenom S. A. određeno je zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Javnom tužiocu, dok je 15-godišnjak priveden nadležnom...

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Mladić i dečak iz Niša uhapšeni zbog sumnje da su obijali i pljačkali kuće

Izvor: Danas, 28.Mar.2024

Nišlija S.A. i petnaestogodišnji dečak uhapšeni su zbog sumnje da su obili kuću u Nišu i iz nje ukrali 50 ručnih satova, više bušilica, trotinet, kao i nakit u ukupnoj vrednosti od oko 1,8 miliona dinara, saopštila je Policijska uprava Niš.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.