Uhapšena žena za koju se sumnja da je izazvala požar u Elektrodistribuciji

Izvor: RadioCity.rs, 18.Nov.2016, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena žena za koju se sumnja da je izazvala požar u Elektrodistribuciji

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom, uhapsili su pedesetjednogodišnju H. M. iz Prištine zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo izazivanje opšte opasnosti.
„Sumnja se da je ona zapalila vatru u blizini objekta Elektrodistribucije, koja se proširila i na zgradu“, navodi se u saopštenju niške policije.

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << biti sprovedena Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.
Podsetimo, kompletna sala dispečerskog centra Elektrodistribucije u centru grada izgorela je u požaru koji je izbio u četvrtak ujutru. Zgrada je na vreme evakuisana, nema povređenih, ali je procenjeno da je pričinjena velika materijalna šteta. Više delova grada nekoliko sati bilo je bez struje.

Nastavak na RadioCity.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.