Uhapšena dvojica Nišlija zbog 400 grama marihuane

Izvor: JužneVesti.com, 10.Feb.2022, 11:18

Uhapšena dvojica Nišlija zbog 400 grama marihuane

Policija u Nišu je uhapsila 20-godišnjaka kod kojeg je pronašla 100 grama marihuane, kao i 21-godišnjeg Nišliju za kojeg se sumnja da mu je drogu prodao.

Nišlije su uhapšene zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.Sumnjaju da je D. N. ostavio kesu sa marihuanom; foto: MUP

Policija je sinoć na ulici zaustavila P. M. kod koga je pronašla oko 100 grama marihuane koju je, kako se sumnja, prethodno >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << kupio od D. N. Takođe, nedaleko odatle pronađena je kesa i nekoliko paketića sa još oko 300 grama marihuane koje je tu, kako se sumnja, ostavio D. N. - navode iz policije.

Uhapšeni se sumnjiče da su u prethodnom periodu prodavali drogu na području Niša i njima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni višem javnom tužiocu u Nišu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.