Uhapšen zbog proizvodnje i prodaje marihuane i oružja

Izvor: NTV.rs, 27.Mar.2014, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog proizvodnje i prodaje marihuane i oružja

U nastavku akcije na suzbijanju narkomanije, policijski službenici Policijske uprave u Nišu, uhapsili su juče Vekoslava P. (1992) iz Niša i odredili mu meru zadržavanja od 48 sati, zbog osnova sumnje da je proizvodio i prodavao drogu, oružje i eksplozivnie materije.
Postoje osnovi sumnje da je Vekoslav P. od nepoznatog lica nabavio izvesnu količinu marihuane, koju je prodavao.
U izvršenom pretresu, na adresi prebivališta Vekoslava P., policija je pronašla više paketa ispunjena >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << biljnom materijom zelene boje, nalik na opojnu drogu marihuanu u ukupnoj težini od 99,10 grama, digitalnu vagicu za precizno merenje i 11 metaka različitog kalibra.
Po isteku mere zadržavanja, osumnjičeni će sa krivičnom prijavom biti sproveden u nadležno tužilaštvo.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Novi Pazar: Slali zatvoreniku drogu u zatvor

Izvor: Večernje novosti, 27.Mar.2014

NOVI PAZAR - Novopazarska policija odredila je meru zadržavanja do 48 časova S.H. (1992) iz Novog Pazara i crnogorskom državljaninu S.A.(1985), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga. Kako je saopštila jutros Policijska...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.