Uhapšen osumnjičeni za paljenje kola iza niškog Pozorišta

Izvor: JužneVesti.com, 12.Jul.2019, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen osumnjičeni za paljenje kola iza niškog Pozorišta

Zbog sumnje da je pre dvadesetak dana zapalio automobil iza niškog Narodnog pozorišta, uhapšen je 25-godišnji Nišlija. On nije uhapšen sam, jer je u njegovom stanu pronađen Aleksinčanin za kojim je, kako navode u policiji, bilo raspisano 7 poternica, pa je predat niškom Kazneno-popravnom zavodu.

M. R. se tereti za krivično delo izazivanje opšte opasnosti i sumnjiči se da je on 28. juna zapalio "mercedes" na trotoaru u Ulici Svetozara Markovića sa kojeg se požar proširio >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << na još jedan auto. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati, a nakon toga će, kažu u policiji, biti sproveden u Osnovno javno tužilaštvo.

O tome koji su bili motivi za paljenje automobila, ne otkriva se u saopštenju policije.

Inače, kada je policija pronašla mladića osumnjičenog za paljenje automobila u stanu koji je iznajmljivao pronašli su i 27-godišnjeg F. V. za kojim tragaju policijske uprave u Vranju, Pančevu i Nišu.

Sumnja se da je izvršio više krivičnih dela, a za njim je bila raspisana i poternica zbog izdržavanja kazne zatvora, pa je predat u Kazneno-popravni zavod u Nišu - navode y policiji.

Podsetimo, u noći 28. juna zapaljen je jedan "mercedes" nedaleko od niške Policijske uprave, a vatra je potom zahvatila i auto koji je bio parkiran pored. Požar je brzo ugašen, povređenih nije bilo, ali su automobili potpuno izgoreli.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.