Uhapšen mladić koji je sekirom napao starijeg muškarca na durlanskoj pijaci

Izvor: JužneVesti.com, 02.Dec.2018, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen mladić koji je sekirom napao starijeg muškarca na durlanskoj pijaci

Zbog pokušaja ubistva policija je uhapsila 20-godišnjaka iz Niša, kako navode u saopštenju, a sumnjiči se da je pre skoro nedelju dana na pijaci u Durlanu sekirom povredio 62-godišnjeg muškarca.

Uhapšeni mladić N. A. je, kako sumnjaju, 26. novembra na pijaci u Knjaževačkoj ulici, nakon svađe i rasprave, starijem muškarcu naneo povrede.

Povređeni muškarac prevezen je u bolnicu, gde su mu konstatovane lake telesne povrede - dodaju.

Iako su 62-godišnjaku >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << konstatovane lake telesne povrede, ovaj mladić se tereti za pokušaj ubistva, ističu u policiji, a određeno mu je zadržavanje do 48 sati. Nakon toga će uz krivičnu prijavu biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UDARIO GA TRI PUTA SEKIROM PO GLAVI Uhapšen Nišlija koji je pokušao da ubije pijačara jer je "GLEDAO NJEGOVU ŽENU"

Izvor: Blic, 02.Dec.2018

Niška policija uhapsila je Nikolu. A. (28) iz Niša, koji koji je pre nekoliko dana na Durlanskoj pijaci tri puta tupom stranom sekire udario u glavu prodavca Slavoljuba Pavlovića (62).

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.