Uhapšen diler u Nišu, policija ga uhvatila dok je prodavao heroin

Izvor: JužneVesti.com, 09.Feb.2024, 14:14

Uhapšen diler u Nišu, policija ga uhvatila dok je prodavao heroin

Nakon što ga je policija zatekla dok je prodavao heroin, a potom u njegovom stanu pronašla drogu i novac, za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika, uhapšen je 42-godišnji M. M. iz Niša.

Kako se navodi u saopštenju Policijske uprave Niš, M. M. je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, a uhapšen je i 40-godišnji M. B. iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Policija je juče zatekla M. M. u trenutku kada je prodavao M. B. manju količinu materije za koju se sumnja da je heroin. Pretresom stana koji M. M. koristi pronađeno je 17,9 grama materije za koju se sumnja da je heroin, 8,8 grama tečnosti za koju se sumnja da je metadon, kao i oko 69.000 dinara i 160 evra koji su, kako se sumnja, stečeni prodajom narkotika - navodi se u saopštenju.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni višem javnom tužiocu u Nišu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.