Uhapšen Nišlija koji je uzimao avans za pelet, a nije ga isporučio

Izvor: JužneVesti.com, 25.Jan.2024, 12:30

Uhapšen Nišlija koji je uzimao avans za pelet, a nije ga isporučio

Zbog sumnje da je prevario 7 osoba tako što im je obećao da će im nabaviti pelet za ogrev, uzimao potom od njih avans, a nije isporučio pelet, uhapšen je 31-godišnjak iz Niša.

Kako kažu u policiji, osumnjičeni je na taj način od oštećenih uzeo ukupno 186 hiljada dinara.

On se sumnjiči da je, od novembra 2021. do novembra 2022. godine, doveo u zabludu sedam osoba tako što im je obećao da će im nabaviti i isporučiti pelet za ogrev, za šta je od njih zahtevao >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i dobio avans - navode u policiji.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Niš uhapšen je F. S. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela prevara. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.