Uhapšen Ninoslav Jovanović

Izvor: RadioCity.rs, 09.Jan.2020, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen Ninoslav Jovanović

Informaciju da je Ninoslav Jovanović uhapšen konačno je potvrdila i policija, koja je medijima prosledila izjavu ministra policije Nebojše Stefanovića povodom hapšenja. Uz čestitke pripadnicima policije na hapšenju Jovanovića, Stefanović je izrazio i zadovoljstvo što će pripadnici policije koji su za otmičarem tragali i tokom novogodišnjih praznika, božićne provesti u krugu porodica.
„Nadam se da će pravosudni sistem Srbije imati u vidu koliko je monstrouzan zločin koji >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << je počinjen i da će ovaj zlikovac dobiti najtežu moguću kaznu“- izjavio je Stefanović.
U brojnim medijima pojavila se informacija da je višestruki povratnik, silovatelj koji je zbog toga što šiša svoje žrtve prozvan Malčanskim berberinom, uhapšen u blizini groblja u Malči nakon dojave jednog meštanina da ga je video u blizini njegove kuće.
Da podsetimo desetog dana potrage za otetom dvanaestogodišnjom devojčicom, ona je pronađena živa u ataru sela Pasjača a njen otmičar je tada pobegao.
Monika je prevežena i zadržana u Kliničkom centru u Nišu gde se još uvek oporavlja od traume koju je preživela za deset dana koliko je bila u rukama otmičara.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.