Uhapšen Blaško Stanisavljević

Izvor: NTV.rs, 11.Dec.2013, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen Blaško Stanisavljević

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela zloupotreba položaja odgovornog lica i falsifikovanje službene isprave uhapšen je Blagoje Stanisavljević iz Niša, izvršni direktor Opšteg udruženja samostalnih privrednika i zanatlija Niš.
Sumnja se da je Blagoje 2.februara 2010. godine, zaključio Ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa odgovornim licem Diskoteke „Studio“ DOO u Nišu Vesnom A. kojim je izdao u zakup prostor koji mu je grad poverio na korišćenje, >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << u ulici Prijezdinoj površine oko 500 kvadrata, bez saglasnosti grada Niša kao vlasnika imovine na navedenoj adresi.
Prostor je izdao po znatno nižoj ceni od one koju propisuje odluka o poslovnom prostoru grada Niša i na taj način je u periodu od 01.01.2011. do 30.09.2013. godine, ostvario korist Udruženju u iznosu od 5.511.176,73 dinara na ime fakturisanog zakupa i omogućio  pravnom licu „Studio“ da obavljanje delatnost i ostvari imovinsku korist u iznosu od 6.173.596,24 dinara.
Takođe se sumnja da je osumnjičeni Blagoje S. zajedno sa Tatjanom M. iz Niša i Milanom S. iz Niša, kao članovima ispitne komisije Opšteg udruženja

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Uhapšen direktor Udruženja privrednika i zanatlija Niša

Izvor: Blic, 11.Dec.2013

Niška policija uhapsila je izvršnog direktora Udruženja privrednika i zanatlija Niša Blagoja S. zbog sumnje da je zloupotrebio položaj odgovornog lica i falsifikovao službene isprave...Policija sumnja da je Blagoje S. pre tri godine zaključio Ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa odgovornim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.