Uhapšen Aleksinčanin zbog prebijanja mladića ispred noćnog kluba

Izvor: JužneVesti.com, 18.Okt.2023, 11:26

Uhapšen Aleksinčanin zbog prebijanja mladića ispred noćnog kluba

Zbog sumnje da je pretukao i teško povredio 23-godišnjaka ispred noćnog kluba u Nišu, niška policija je uhapsila 25-godišnjeg V. V. iz Aleksinca.

On se tereti da je izvršio krivično delo teška telesna povreda.

Kako se sumnja, V. V. je u toku noći između 13. i 14. oktobra ispred jednog noćnog kluba, zadao više udaraca rukama i nogama 23-godišnjem mladiću. Povređeni mladić je sa teškim telesnim povredama zbrinut u Univerzitetsko-kliničkom centru u Nišu - navode iz policije.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Nišu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Uhapšen Aleksičanin koji je teško povredio mladića ispred noćnog kluba

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Okt.2023

Niška policija uhapsila je V.V. (25) iz Aleksinca zbog osnova sumnje da je u noći 13. na 14. oktobar, ispred noćnog kluba, zadao više udaraca rukama i nogama mladiću (23), saopštila je danas Policijska uprava Niš.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.