Uhapšen Alekcinčanin osumnjičen da je obio kuću i ukrao 4.000 evra

Izvor: JužneVesti.com, 13.Apr.2023, 14:03

Uhapšen Alekcinčanin osumnjičen da je obio kuću i ukrao 4.000 evra

Niška policija uhapsila je 50-godišnjeg Z. V. iz okoline Aleksinca zbog sumnje da je prošle godine obio jednu porodičnu kuću i iz nje ukrao 4.000 evra. Takođe, tokom pretresa kod njega je pronađeno i oružje.

Aleksinčanin se sumnjiči da je izvršio krivična dela teška krađa i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je juče, pretresom kuće osumnjičenog, pronašla i manju količinu municije različitog kalibra - navode iz policije.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

ALEKSINČANIN UHAPŠEN ZBOG KRAĐE I ORUŽJA: Obio kuću - pa uzeo 4.000 evra!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2023, 07:15

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu...Niška policija uhapsila je 50-godišnjeg muškarca iz okoline Aleksinca zbog sumnje da je prošle godine obio jednu porodičnu kuću i iz nje ukrao 4.000 evra. ..Takođe,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.