Udruženje Živojin Mišić nagrađuje najbolje učitelje i nastavnike

Izvor: RadioCity.rs, 14.Jun.2016, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udruženje "Živojin Mišić" nagrađuje najbolje učitelje i nastavnike

“Istaknuti, inovativni, posvećeni, motivisani, jedinstveni i drugačiji nastavnici su nastavnici kakve tražimo”, poručuju iz Udruženja "Živojin Mišić".  

Za dve godine realizacije ovog projekta, nagrađeno je ukupno 32 edukatora iz mesta širom Srbije. Svi nagrađeni pored ličnog dela nagrade, dobijaju i po 100.000 za unapređenje svog rada i nastave.

“Veoma nam je važno da dođemo do najboljih širom zemlje i da što veći broj roditelja, učenika i kolega >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << prosvetnih radnika čuje za ovaj konkurs, kako bi prijavili nastavnike koje smatraju izuzetnim u svom poslu”, navode iz Udruženja.

Oni pozivaju učenike i roditelje, zaposlene u školama da predlože posebno posvećene i nastavnike za koje smatraju da su izuzetni  svom poslu i da tako, kako navode “zajedno gradimo bolje obrazovanje i bolje primere za našu decu”. Prijave su otvorene do 1. jula ove godine.

Više informacija o konkursu možete pročitati na ovom linku, kao i na sajtu projekta. Takođe, na ovom linku  se nalazi zanimljiv video o tome šta ova nagrada znači prvoj generaciji nagrađenih 2014. godine, dok na Facebook stranici  Udruženja možete pratiti napredak konkursa. Ministarstvo prosvete je takođe objavilo vest o konkursu.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.