Udario u signalizaciju, povredio dvojicu radnika u Nišu i pobegao

Izvor: JužneVesti.com, 01.Dec.2022, 15:14

Udario u signalizaciju, povredio dvojicu radnika u Nišu i pobegao

Dvojica radnika povređena su noćas oko ponoći na Bulevaru Medijana u Nišu, kada je na njih pala signalizacija koju je oborio vozač "golfa". On je pobegao sa mesta nezgode, jedan radnik je teže, a drugi lakše povređen.

Kako su javili iz policije, "golf" niških tablica, na delu putu gde su radovi, izazvao je nezgodu sinoć oko 23:50h.

Došlo je do saobraćajne nezgode na Bulevaru Medijana kada je putničko vozilo marke "golf," niških registarskih oznaka, udarilo >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u saobraćajne signalizacije koje su bile na tom delu puta. Jedan od znakova je udario dvojicu radnika. U toj ulici su radovi na putu i jedno lice je zadobilo lakšu, a drugo težu telesnu povredu - rekli su iz policije.

Iz Kliničkog centra još uvek nema zvaničnih informacija o težini povreda radnika i njihovom stanju.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krivična prijava za Nišliju koji je udario u signalizaciju i povredio dvojicu radnika na putu

Izvor: JužneVesti.com, 01.Dec.2022

Niška policija identifikovala je 22-godišnjeg Nišliju koji je sinoć oko ponoći udario u signalizaciju postavljenu zbog radova na Bulevaru Medijana gde je povredio i dvojicu radnika, nakon čega je pobegao. ..Iz policije saopštavaju da će podneti krivičnu prijavu zbog postojanja sumnje da je prouzrokovao...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.