Udario pešake, pa pobegao - policija ga pronašla

Izvor: JužneVesti.com, 24.Jun.2019, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udario pešake, pa pobegao - policija ga pronašla

Na lokalnom putu u Pukovcu kraj Niša 38-godišnji muškarac je udario kolima i lakše povredio ženu i devojčicu, saopštili su iz policije. Sa mesta nesreće je pobegao, ali ga je policija posle dva dana pronašla.

Nezgoda se dogodila, kako piše u saopštenju, u noći između 21. i 22. juna.

38-godišnji muškarac iz okoline Doljevca vozilom marke „folksvagen“ kojim je upravljao naleteo je na dva pešaka. Tom prilikom lakše su povređene 38-godišnja žena i >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 14-godišnja devojčica - piše u saopštenju.

Protiv njega će po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja i nepružanje pomoći povređenom licu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

PRONAĐEN BAHATI VOZAČ IZ PUKOVCA Automobilom naleteo na majku i ćerku pa pobegao

Izvor: Blic, 24.Jun.2019

Niška policija pronašla je vozača osumnjičenog da je na lokalnom putu u Pukovcu automobilom oborio majku sa maloletnom ćerkom i potom pobegao sa lica mesta.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.