Učlanjenje u biblioteku sa popustom na Svetski dan knjige

Izvor: RadioCity.rs, 24.Apr.2014, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Učlanjenje u biblioteku sa popustom na Svetski dan knjige

Povodom Svetskog dana knjige i autorskih prava, Narodna biblioteka "Stevan Sremac" Nišlijama je omogućila da se u sredu, 23. aprila, učlane sa popustom od 50%.
Zainteresovani mogu postati članovi Bibliteke i narednih 365 dana koristiti njene fondove uplatom od 350 dinara. Za buduće članove Dečjeg odeljenja članarina će toga dana koštati 150 dinara. Žiro račun na koji treba uplatiti novac je 840-536668-33.

Svetski dan knjige i autorskih prava obeležava se 23. aprila svake godine. Odluka o obeležavanju Svetskog dana knjige i autorskih prava doneta je na Generalnoj konferenciji UNESKO-a održanoj u Parizu 1995. godine.

Nastavak na RadioCity.rs...






Povezane vesti

Basara u prepunoj biblioteci

Izvor: KovinEkspres.rs, 25.Apr.2014, 14:16

Povodom obeležavanja Svetskog dana knjige i autorskih prava, u biblioteci “Vuk Karadžić” Kovin, u sredu, 23. aprila, Svetislav Basara, poznati pisac, kolumnista i dobitnik NIN-ove i drugih nagrada, održao je književno veče. Pred prepunom čitaonicom za odrasle u biblioteci, autor je govorio...

Nastavak na KovinEkspres.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.