Učitelj Tasina dočekaće drugi sloj asfalta, a Ulica Majakovskog rehabilitaciju

Izvor: JužneVesti.com, 04.Mar.2024, 12:55

Učitelj Tasina dočekaće drugi sloj asfalta, a Ulica Majakovskog "rehabilitaciju"

Više puta počinjani, pa prekidani radovi, u 100 metara dugoj, Učitelj Tasinoj ulici biće završeni, najavljuju iz Direkcije za izgradnju Niša jer su danas počeli radovi na postavljanju drugoj sloja asfalta. Takođe, iz Direkcije najavljuju i radove na "rehabilitaciji" u Ulici Majavkovskog u Duvaništu.

Iako je najavljeno da će radovi na postavljanju novog, završnog sloja asfalta u Učitelj Tasinoj biti završeni za “nekoliko dana”, radovi će biti nastavljeni dve nedelje >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << kasnije.

Dosadašnje radove stanovnici ove ulice nazivali su nerazumljivim, a zbog višemesečnog čekanja "svega im je bilo preko glave”.

Iz Direkcije za izgradnju takođe su najavili da će u utorak, 5. marta početi radovi na rehabilitaciji Ulice Majakovskog u delu od Bulevara svetog cara Konstantina do Đerdapske ulice.

Zbog izvođenja radova saobraćaj će biti preusmeren na alternativne i bočne ulice.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.