Ubila se skokom sa četvrtog sprata

Izvor: Glas javnosti, 16.Mar.2010, 07:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubila se skokom sa četvrtog sprata

NIŠ - I. N. (28), iz jednog sela kod Aleksinca, u nedelju uveče ubila se skočivši sa četvrtog sprata zgrade u centru Niša, a istraga tek treba da pokaže da li je samoubistvu prethodila svađa u kojoj je povređen njen verenik, s kojim je nesrećna devojka poslednjih godina živela u iznajmljenom stanu: on se u isto vreme javio bolnici sa povredama glave.

- Utvrđeno je da u trenutku kada je I. N. izvršila samoubistvo u stanu u ulici Vojvode Mišića nije bilo nikoga. Naložena >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << je obdukcija tela, a sve okolnosti događaja se utvrđuju - rekao je za Kurir istražni sudija Višeg suda u Nišu Saša Dujaković, koji je izvršio uviđaj.

Kako je Kurir nezvanično saznao, verenik pokojne I. N.  primljen je u nedelju posle podne najpre na Neurohiruršku kliniku u Nišu, gde je ustanovljeno da nema preloma lobanje, a zatim na Kliniku za otorinolaringologiju.

Profesor dr Miško Živić, načelnik ove klinike, potvrdio je da je u nedelju uveče primljen pacijent star 31 godinu, sa višestrukim povredama glave.

- Te povrede nanete su udarcem tupim predmetom. Ima povređeno desno uvo, desnu stranu lica i nosa. Posle dijagnostike, odlučeno je da se rane hirurški zbrinu. Pacijent je sada u dobrom stanju, sasvim je svestan, može da se kreće i rane su sasvim u redu. Nadamo se da će u naredna dva do tri dana biti otpušen na kućno lečenje - kaže dr Živić.

Prema nezvaničnim saznanjima, mladić je udaren nekakvom vrstom akumulatora, odnosno punjača za računar.

U zgradi gde je mladi par živeo kažu da pre tragedije nisu čuli ništa.

- Oni su tu iznajmili stan pre dve-tri godine. Nismo čuli ništa pre ove tragedije. Mene je pozvala Hitna pomoć kad je došla, kaže blagajnik kućnog saveta zgrade Milorad Mihajlović.

O razlozima za ovu tragediju zasad se ništa ne zna.

Niška policija samo je potvrdila da je reč o samoubistvu.

Miodrag Stanković

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.