Ubica hteo na sahranu

Izvor: S media, 03.Nov.2010, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubica hteo na sahranu

Marko Jovanović (21), osumnjičen za dvostruko ubistvo u naselju Duvanište, u sredu je uspeo da umakne policijskoj poteri u centru Niša! U prometnoj Dušanovoj ulici, oko 11.00 građani su primetili osobu koja po opisu i slici odgovara bivšem kik-bokseru i alarmirali dežurnu službu Policijske uprave.

Potom je dat nalog najbližim patrolama i pozornicima da krenu u akciju. Posle detaljnog "češljanja" Dušanove i susednih ulica konstatovano je da je Jovanović ili neki mladić >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << koji je dosta sličan njemu, ipak u međuvremenu napustio ovaj niški kvart.

U policiji pretpostavljaju da je osumnjičeni, ukoliko je izašao iz svoje "jazbine", imao nameru da se eventualno uputi na niško Novo groblje, gde je u sredu u 13.00 sahranjena njegova žrtva, bivša devojka Danijela Jovanović (27). Navodno, u PU Niš su procenili da je takav mladić, čija se velika ljubav prema devojci pretvorila u smrtonosnu patološku ljubomoru, spreman i na takav korak.

Zato su prekontrolisana i sva taksi vozila parkirana u Dušanovoj ulici, a kojim je osumnjičeni mogao da se doveze na sahranu. Pod policijskom prismotrom bile su i ulice koje vode ka brdu Konvaluk, odakle je peške mogao da se spusti do Novog groblja i iz prikrajka prisustvuje poslednjem ispraćaju Danijele Jovanović.

Marko Jovanović je u bekstvu od nedelje kada je u zgradi broj 91 u Ulici Majakovskog nožem ubio nekadašnju devojku i njenog prvog komšiju Aleksandra Kitanovića (27). Od tada mu se gubi svaki trag, a niška policija je pokrenula intenzivnu potragu.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.