U toku prijave za takmičenje na Hakatonu

Izvor: JužneVesti.com, 02.Okt.2014, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U toku prijave za takmičenje na "Hakatonu"

Počelo je prijavljivanje za 8 timova od po 4 člana koji će se 22. i 23. novembra na niškom Elektronskom fakultetu takmičiti na prvom "Hakatonu" na jugu Srbije.

To je sve popularnije takmičenje u svetu na kom se programeri ekipno takmiče u izradi aplikacije na zadatu temu za 24 sata.

Takmičari će temu saznati pred sam početak nadmetanja, a sami će moći da izaberu tehnologiju u kojoj će raditi aplikaciju. O ocenama će odlučivati stručni žiri.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<
Organizatori iz studentske organizacije SICEF najboljim programerima obećavaju vredne nagrade.

Kao glavni cilj ovog dvadesetčetvoročasovnog izazova u programiranju, oni ističu podsticanje inovativnosti, kreativnosti i sticanje praktičnog iskustva učesnika, a za pre i posle takmičenja najavljuju zanimljiva predavanja.

Zainteresovani se mogu prijaviti popunjavanjem "online" aplikacije na sajtu Studentske organizacije Sicef.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.