Izvor: RadioCity.rs, 20.Okt.2017, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U subotu na Trgu Kralja Milana - razgovor sa narodnim poslanicima

Sa građanima će razgovarati Milan Lapčević (DSS), Dušan Milisavljević i Goran Ćirić (DS), Miloš Bošković (DJB) i Predrag Jelenković (SDPS). Razgovor sa poslanicima organizuje Proaktiv iz koga poručuju da, u duhu njihove vizije, a to je Srbija proaktivnih građana, organizuju ovaj vid upoznavanja građana sa ljudima koji ih predstavljaju u republičkom Parlamentu.
"Trenutna situacija je poražavajuća. Građani zapravo i ne poznaju svoje poslanike. Hajde da se upoznamo kroz ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << projekat." - poručuju iz Proaktiva.
Oni dalje navode da  je Mojposlanik.rs , mesto na internetu gde građani mogu da postave pitanja svojim poslanicima. 
"Moderni parlament, za koji se mi zalažemo, je organizacija vlasti u kojoj su građani direktno uključeni u donošenje odluka, a preko svojih poslanika odlučuju o svojim potrebama i interesima od značaja za svakodnevni život."-ističu organizatori druženja sa poslanicima i pozivaju Nišlije da dođu i poslanicima izlože svoje potrebe i probleme.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.