Izvor: RadioCity.rs, 07.Nov.2020, 23:59

U subotu dodatnih sedam autobusa do Novog groblja

Povodom praznika Zadušnice, autobusi će u periodu od 7 do 10 časova i od 13 do 15 sati saobraćati na 11 minuta, a u periodu kada se očekuje najveći broj putnika, od 10 do 13 sati, ići će na 7 minuta. U isto vreme, na redovnoj liniji Novo Groblje - Gabrovačka reka prevoz će biti pojačan i obavljaće se u intervalu od 18 ili 19 minuta.
Direktor Direkcije za javni gradski prevoz Milan Milić potvrdio nam je da će biti čak sedam autobusa više na liniji 8 od uobičajenog. Kako je >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << rekao, cilj je da se smanji broj putnika po autobusu i samim tim ispoštuju sve epidemiološke mere. Naveo je da se mere u potpunosti poštuju i drugim danima, da radnici preduzimaju sve što je neophodno, a da kondukteri i kontrola imaju prava da opomenu putnike koji su skinuli ili povukli svoju masku sa nosa i usta.
Iz ovog preduzeća apeluju na građane da za potrebe prevoza do Novog groblja koriste vozila gradskog prevoza kako bi se izbeglo stvaranje gužvi u saobraćaju. Red vožnje možete videti ovde.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.