U stravičnom sudaru poginulo dvoje mladih

Izvor: Politika, 08.Apr.2009, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U stravičnom sudaru poginulo dvoje mladih

Niš – U teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se juče pre podne dogodila u Knjaževačkoj ulici u Nišu, poginulo je dvoje mladih Nišlija – sedamnaestogodišnja A. M. i dvadesetčetvorogodišnji Vladimir Janković. Nesreća se dogodila kada je A. M., učenica niške srednje škole prelazila pešački prelaz u Knjaževačkoj ulici. Kamion s prikolicom marke „skanija”, kojim je upravljao J. A. iz Niša, usporio je ispred pešačkog prelaza i propustio devojku da pređe. >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Nažalost, to nije učinio i Vladimir Janković (24), iz Niša koji je u istom pravcu upravljao skuterom marke „pjađo” i, poslednjom kolovoznom trakom uz trotoar, s desne strane preticao kamion. U punoj brzini skuter je na samom pešačkom prelazu naleteo na sedamnaestogodišnju devojku, udario je i odbacio pod točkove kamiona, koji je, pošto je propustio A. M. nastavio kretanje.

Kamion je točkovima prešao preko tela i glave nesrećne devojke i usmrtio je. Od jakog udarca skuterom u devojku i vozač motocikla Vladimir Janković je pao, odleteo niz ulicu i na mestu poginuo.

Uviđaj je obavila istražni sudija Opštinskog suda u Nišu Aleksandra Mojašević-Krstić, koja nam je rekla da tek predstoji utvrđivanje svih okolnosti ove teške nesreće u Nišu. Za sada se pretpostavlja da je uzrok sudara i stradanja dvoje mladih neprilagođena brzina kretanja skutera „pjađo” i neoprezna vožnja nastradalog dvadesetčetvorogodišnjaka.

T. Todorović

[objavljeno: 09/04/2009]

Nastavak na Politika...






Povezane vesti

SMRT POD ŠLEPEROM!

Izvor: Press, 09.Apr.2009, 10:41

Motociklista Vladimir Janković (24) i A. M. (17), oboje iz Niša, poginuli u saobraćajnoj nesreći u niškom naselju Durlan. Devojku koja je prelazila pešački udario motociklista, na njih naleteo kamion. .Motociklista Vladimir Janković (24) i sedamnaestogodišnja A. M., oboje iz Niša,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.