U saobraćajnoj nesreći kod Aleksinca poginuo niški hirurg

Izvor: JužneVesti.com, 25.Apr.2018, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U saobraćajnoj nesreći kod Aleksinca poginuo niški hirurg

Na licu mesta poginuo je Nišlija, kažu u niškoj policiji, kada je vozeći motor sleteo sa kolovoza i udario u stub. Nesreća se dogodila u selu Moravac, u okolini Aleksinca, a kako nezvanično saznajemo reč je o hirurgu niškog Kliničkog centra Aleksandaru Zlatiću.

48-godišnji hirurg je motociklom marke Honda niških registarskih oznaka, navode u policiji, sleteo sa kolovoza, prešao preko travnate površine i udario u dva stuba.

Vozač je na licu mesta >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << stradao. Uviđaj su izvršili osnovni javni tužilac iz Aleksinca i policija - ispričali su u policiji.

Telo pokojnog prebačeno je u Institut za sudsku medicinu, a uzrok nesreće će biti naknadno utvrđen nakon svih analiza. Nesreća se dogodila sinoć oko 21:50.

Inače, Zlatić je bio i gradski većnik zadužen za omladinu i sport od 1996. do 2000. godine, kaže niški političar Branislav Jovanović, a na tu funkciju je izabran kao član Srpskog pokreta obnove. Pre nekoliko meseci, dodaje, izabran je i za poverenika Pokreta obnove Kraljevine Srbije, pošto je bio "ubeđeni monarhista".

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.