U ponedeljak upola jeftinija članarina za Narodnu biblioteku

Izvor: JužneVesti.com, 11.Dec.2015, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U ponedeljak upola jeftinija članarina za Narodnu biblioteku

Odrasli i deca koji u ponedeljak 14. decembra, na Dan bibliotekara, žele da se učlane ili obnove članarinu u Narodnoj biblioteci “Stevan Sremac” u Nišu moći će to da učine po upola nižoj ceni.

Kako kažu iz biblioteke, godišnja članarina, koja omogućava korišćenje svih fondova biblioteke, biće naplaćivana 350 dinara dok će deca za 150 dinara moći narednih godinu dana da pozajmljuju knjige sa Odeljenja za decu.

Ako niste u mogućnosti da dođete u >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Biblioteku tog dana, dovoljno je da navedeni iznos uplatite 14. decembra a priznanicu date na uvid bibliotekarima i nekog drugog dana - kažu u Narodnoj biblioteci.

Oni dodaju i da svi koji kasne sa vraćanjem knjiga mogu da ih razduže u periodu od 14. do 19. decembra bez plaćanja kazne.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Članarina upola cene povodom praznika bibliotekara

Izvor: juGmedia, 11.Dec.2015

NIŠ – Povodom Dana bibliotekara Srbije, Narodna biblioteka „Stevan Sremac“ odlučila je da obraduje članove popustom od 50 posto na godišnju članarinu za decu i odrasle...U ponedeljak 14. decembra uplatom od 350 dinara za godišnju članarinu (koja vam omogućava korišćenje svih fondova Biblioteke)...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.