U petak na Paliluli trka rolerima

Izvor: JužneVesti.com, 30.Avg.2018, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U petak na Paliluli trka rolerima

Mališani starosti do 10 godina, koji žele da se nadmeću u vožnji rolera moći će to da učine u petak, 31. avgusta, kažu u niškom klubu Oxigen, na Rolerijadi Opštine Palilula. Za trku koja se održava u Ulici Vojvode Gojka, na Palilulskoj rampi, prijave su besplatne, a početak je zakazan za 17:30.

Prijava je moguća na dan trke, naglašavaju organizatori, a kategorije su do 5, 6, 7, 8, 9 i 10 godina.

Medalje su obezbeđene za sve pobednike, a Oxigen >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << klub svojim članovima daje medalje i za učestvovanje, zbog negovanja sportskog duha i truda - pričaju u Oxigenu.

Korišćenje zaštitne opreme je obavezno. Ukoliko bude promena kada je reč o terminu trke, kažu u niškom klubu, nove informacije biće objavljene na njihovoj Fejsbuk stranici.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Rolerijada u petak kraj Palilulske rampe

Izvor: RadioCity.rs, 30.Avg.2018

Na Rolerijadi mogu učestvovati deca u kategorijama do 5, 6, 7, 8, 9, i 10 godina.. Medalje su obezbeđene za sve pobednike a Oxigen klub svojim članovima daje medalje i za učestvovanje zbog negovanja sportskog duha i truda.. . "Do sada nismo nikad za 15 godina rada organizovali manifestaciju...

Nastavak na RadioCity.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.