U petak 11. Noć knjige u Nišu

Izvor: RadioCity.rs, 11.Dec.2014, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U petak 11. "Noć knjige" u Nišu

Manifestacija „Noć knjige“ ima regionalni karakter, a svojom masovnoću i atraktivnim programom pomera granice. Noć njige održaće se u 23 grada u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. U Nišu, održaće se u Delfi knjižari u Voždovoj 4 i u Kalči. U toku Noći knjige u Nišu će svoje knjige potpisivati pisci Dejan Stojiljković i Branislav Janković. U knjižari u Voždovoj 4 kostimirani glumci iz Lutkarskog pozorišta će se od 17 h družiti sa najmlađim čitaocima i fotografisati >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << sa njima.
Izdavačka kuća Laguna je obezbedila popuste na svoja izdanja, za 1 kupljenu knjigu 25%, 2 knjige 30%, 3 knjige 35%, dok će popust na kupovinu 4 i više knjiga biti 40%. Popust na knjige više od 50 ostalih domaćih izdavača je do 20%, popust na sve artikle gift programa 10% u svim knjižarama Delfi, dok će popust na strana izdanja iznositi 20%. Pripremljena su i mnogobrojna iznenađenja uz svaku kupovinu.

U toku Noći knjige važiće i akcije na kojima se mogu kupiti 3 knjige za 299 dinara, 3 knjige za 499 dinara kao i 3 knjige za 999 dinara. Pored toga veliki broj enciklopedija mogu se kupiti sa popustom od 50 ili 75 odsto.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.