U četiri nezgode u Nišu osmoro povređenih

Izvor: JužneVesti.com, 16.Okt.2019, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U četiri nezgode u Nišu osmoro povređenih

U utorak, 15. oktobra, na niškim ulicama dogodila su se 4 udesa u kojima je povređeno 8 osoba, navode u Hitnoj pomoći Niš. Četvoro njih je povređeno u sudarima automobila, troje tako što je auto udario u saobraćajni znak, a povređen je i jedan pešak.

U Ulici Dimitrija Tucovića oko 9:50 sudarila su se dva automobila, a povrede grudnog koša zadobila je 51-godišnja žena, dok je 28-godišnji muškarac povredio glavu.

U Hitnoj pomoći navode da je oko 12 sati >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << oboren pešak u naselju 9. maj, dok su oko 13:30 u udesu kod Brzog Broda, kada je "golf" udario u prikolicu za šlepovanje, povređene dve osobe - 74-godišnji muškarac i šest godina starija žena.

Četvrti udes zbog kojeg su intervenisale ekipe Hitne pomoći dogodio se oko 23:30 na kružnom toku kod "Stop-shop"-a, kada je automobil udario u saobraćajni znak. U Hitnoj pomoći kažu da su tom prilikom povređene 3 osobe - 40-godišnji muškarac, 80-godišnja žena i 74-godišnji muškarac.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.