U Nišu u ponedeljak kiša i grmljavina, nestabilno vreme cele naredne nedelje

Izvor: JužneVesti.com, 23.Apr.2023, 16:40

U Nišu u ponedeljak kiša i grmljavina, nestabilno vreme cele naredne nedelje

U ponedeljak, 24 aprila, u Nišu će vreme biti promenljivo i oblačno, a uveče i tokom noći očekuju se pljuskovi sa grmljavinom, saopštavaju iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. Najviša dnevna temperatura biće 23 stepena.

U Nišu je danas sunčano i toplo, bez padavina, a temperatura je takođe viša od 20 stepeni. Međutim, iz RHMZ-a kažu da se lepo vreme neće zadržati i naredne nedelje.

Kako navode, već u ponedeljak biće kiše i grmljavine, uz slab >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i umeren vetar i jutarnju temperaturu od 10 stepeni, a najvišu dnevnu do 23 stepena.

U utorak i u sredu u celoj Srbiji biće svežije i vetrovito, uz umeren i jak severozapadni vetar. Na jugu zemlje u utorak će biti pljuskova sa grmljavinom, a u sredu na visokim planinama sneg.

Temperatura će postepeno rasti, pa će u četvrtak i u petak biti suvom, sa dužim sunčanim intervalima. Od subote iz RHMZ-a najavljuju ponovo nestabilno vreme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom u svim krajevima.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.