U Nišu tri osobe zaražene koronom, u Jablaničkom okrugu bez novoobolelih

Izvor: JužneVesti.com, 25.Jun.2021, 10:20

U Nišu tri osobe zaražene koronom, u Jablaničkom okrugu bez novoobolelih

Prema podacima niškog Doma zdravlja, u poslednja 24 sata urađeno je 139 testova na kovid, a pozitivne su 3 osobe. U Jablaničkom okrugu su testirane 172 osobe i nijedan test nije bio pozitivan.

U kovid ambulantama Doma zdravlja Niš prethodnog dana se javilo 155 pacijenata, od toga 47 prvi put sa simptomima koji ukazuju na kovid.

Lekari Službe za radiološku dijgnostiku uradili su 13 radiografija pluća, dok je Služba za laboratgorijsku dijagnostiku odradila 77 laboratorijskih >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << analiza - kažu iz Doma zdravlja.

Kada je reč o Jablaničkom okrugu, juče su urađena 172 testa, a kako saoštavaju iz leskovačkog Zavoda za javno zdravlje, nijedan test nije bio pozitivan na virus korona.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.