U Nišu se nastavlja podela auto-sedišta za decu rođenu prošle godine

Izvor: JužneVesti.com, 12.Maj.2020, 15:50

U Nišu se nastavlja podela auto-sedišta za decu rođenu prošle godine

Rok za podnošenje zahteva za besplatno auto-sedište, za roditelje koji su dobili decu tokom 2019. godine, produžen je do 22. maja. Zahtevi podneti pre vanrednog stanja i dalje važe, navodi se na sajtu Grada Niša, pa oni koji su ih poslali ne moraju da to rade ponovo.

Ovaj javni poziv trebalo je da bude završen marta, ali je zbog vanrednog stanja prekinut. Sada je ponovo aktivan, pa roditelji i staratelji zahteve mogu podneti do 22. maja u 15 sati.

Savet za bezbednost >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << saobraćaja Grada Niša na današnjoj sednici doneo je Zaključak o nastavku radnji u sprovođenju Javnog poziva za podnošenje zahteva za dodelu besplatnih dečijih autosedišta za decu rođenu u 2019. godini – Grupe 1, 2 i 3 za prevoz dece od 9 do 36 kg - navode na sajtu Grada.

Obrazac zahteva može se preuzeti ovde.

Prijavni formular sa pratećom dokumentacijom podnosi se preko pisarnice Gradske uprave Grada Niša sa naznakom sa naznakom “Sekretarijatu za komunalne delatnosti, energetiku i saobraćaj za dodelu besplatnih autosedišta".

Inače, ranije je najavljeno da je obezbeđeno 720 sedišta i da prednost prilikom konkurisanja imaju samohrani roditelji, a da je sledeći kriterijum - brzina prijave.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.