U Nišu promocija knjige o srpskom i svetskom modnom svetu iza kulisa

Izvor: JužneVesti.com, 25.Okt.2019, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Nišu promocija knjige o srpskom i svetskom modnom svetu "iza kulisa"

Osnivačica srpske Nedelje mode Dušanka Vranješević će večeras, 25. oktobra od 18 sati predstaviti u Nišu svoju knjigu Moda i neke druge priče u kojoj otkriva detalje koji se kriju iza scene, ali i dešavanja koja su pratila modne događaje i svet mode u svetu i kod nas.

Kako izgleda srpski i svetski modni svet "iza kulisa" - to će posetioci njene promocije moći da čuju. O tome Vranješevićeva govori u svojoj novoj knjizi, a organizatori navode da potpuno iskreno >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << pripoveda i o dešavanjima koja su obeležila modni svet.

Čitaoci knjige Moda i neke druge priče moći će iz prve ruke da saznaju detalje o dešavanjima "iza scene", o glamuroznim zabavama, o ljubavima i razočaranjima mladih dizajnera, modela, manekena i manekenki, ali i da saznaju više o istoriji mode na ovim prostorima - dodaju organizatori.

Dušanka Vranješević je decenijama prisutna u modnom svetu Srbije, a poznata je po tome što je osnovala Srpsku nedelju mode i tokom dizajnerskog rada sarađivala sa mnogim velikim imenima domaće i svetske modne industrije.

Njena nova knjiga je već promovisana na Sajmu knjiga u Beogradu, a večerašnja niška promocija se održava na splavu "Porto Nuovo".

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.