U Nišu počele tople probe

Izvor: JužneVesti.com, 16.Okt.2023, 09:06

U Nišu počele tople probe

U većini stanova u Nišu radijatori su topli ili mlaki jer su iz Gradske toplane krenuli sa toplim probama. Građani koji primete probleme u isporuci toplotne energije, dodaju iz ovog preduzeća, mogu to da prijave na dežurne telefone Toplane.

Iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda najavili su zahlađenje, zato je Gradska Toplana juče krenula sa proverom rada toplotnih izvora, toplovoda, toplotnih podstanica i unutrašnjih instalacija objekata. Radijatori >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << su kod korisnika juče bili mlaki ili topli u jutarnjim i večernjim satima, kao i danas od 6 sati.

Direktor niške Toplane Predrag Milačić rekao je ranije za Južne vesti da su potpuno spremni da grejna sezona počne.

Ukoliko kod nekih građana nisu topli radijatori ili su primetili neki kvar, a korisnici su usluga Toplane, mogu da upute reklamaciju.

Vaše reklamacije na kvalitet grejanja možete prijaviti u periodu od 7 do 22 sata svakog dana, računajući i dane vikenda. Za hitne intervencije, poput curenja na grejnim instalacijama, službe Gradske toplane dežurne su 24 sata. Na svaki poziv odgovorićemo u najkraćem mogućem roku, jer naš cilj su topli stanovi i zadovoljni korisnici. Broj telefona dežurne službe je 018 42 39 188 i besplatni telefonski broj 0800 200 018 - navode iz Toplane.

Podsetimo, grejanje u Nišu je od oktobra skuplje, a najavljeno je još jedno poskupljenje od januara zbog nove cene gasa.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Počele grejne probe u Nišu, poskupljenje grejanja najverovatnije u januaru

Izvor: Danas, 16.Okt.2023

Gradska toplana Niš započela je tople probe, a građani koji primete kvar ili drugi problem u isporuci toplotne energije trebalo bi da ih prijave na dežurne telefone, saopšteno je iz ovog javnog komunalnog preduzeća.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.