U Nišu hapšenja zbog krađa

Izvor: JužneVesti.com, 25.Okt.2019, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Nišu hapšenja zbog krađa

Dvojica mladića uhapšena su, kažu u policiji, zbog sumnje da su u prethodnom periodu u Nišu krali novčanike, akumulatore, građevinski materijal, posuđe i alat. Oni su “radili” odvojeno, a neki od novčanika pronađeni su i vraćeni vlasnicima.

Lisice su stavljene na ruke V. I. (30) zbog sumnje da je počinio čak 14 krađa.

Sumnja se da je on u prethodnom period na ulicama u centru grada od sugrađana ukrao novčanike sa novcem i dokumentima – kažu u policiji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Uhapšen je i N. S. (28), ali se on, piše u saopštenju, bavio krađama u kojima je šteta bila veća.

Sumnja se da je on provalio u prostorije jednog privrednog društva iz kojih je ukrao dva akumulatora, kao i da je nakon provale u jednu kuću ukrao belu tehniku, nameštaj, posuđe i alat – pišu iz policije.

U policiji sumnjaju da je on obio i automobil iz kojeg je odneo CD plejer i akumulator, kao i da je krao građevinski i sanitarni materijal sa dva gradilišta u izgradnji.

I jednom i drugom je određeno zadržavanje do 48 sati, a uz krivičnu prijavu će biti sprovedeni Osnovnom javnom tužiocu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Nišlija uhapšen zbog krađe 14 novčanika

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Okt.2019

Niška policija uhapsila je V.I. (30) iz tog grada zbog toga što je na ulicama u centru grada od građana krao novčanike sa novcem i dokumentima...Sumnja se da je on, u prethodnom periodu, izvršio 14 krađa...U policiji su saopštili da je jedan broj novčanika pronađen i vraćen vlasnicima...Osumnjičenom...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.