U Nišu danas Gradski forum o medijskoj pismenosti mladih

Izvor: JužneVesti.com, 25.Dec.2018, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Nišu danas Gradski forum o medijskoj pismenosti mladih

Na novom Gradskom forumu koji se održava u utorak 25. decembra od 16 sati u niškom Media centru novinarke će govoriti o medijskoj pismenosti mladih i o tome da li u vrtlogu informacija oni mogu da prepoznaju one koji su od javnog interesa.

"Medijska pismenost - stvarnost iza ekrana" je naslov novog Gradskog foruma na kome će govornice pokušati da odgovore i na pitanja da li mladi na osnovu medijskih poruka mogu odgovorno da donose odluke, kao i na to koliko su svesni spinovanja >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i manipulacija, a koliko medijima pristupaju kao izvoru zabave.

Zbog čega je medijska pismenost ključ razumevanja stvarnosti? O ovim i brojnim drugim pitanjima biće reči na novom Gradskom forumu - dodaju u Media centru.

Na ova pitanja odgovaraće novinarke Gordana Bjeletić, Jovana Đorđević iz Megafona i Jovana Jović sa portala YouthVibes, a moderatorka će biti Tatjana Đukić.

Pitanja novinarkama mogu da postave i građani, koji uživo Gradski forum mogu da prate na Fejsbuk stranici Media centra, a na Tviteru uz #gradskiforum.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.