U Nišu, Jablaničkom, Pčinjskom i Pirotskom okrugu 122 nova slučaja kovida

Izvor: JužneVesti.com, 19.Apr.2022, 16:10

U Nišu, Jablaničkom, Pčinjskom i Pirotskom okrugu 122 nova slučaja kovida

U poslednja 24 sata kovid je potvrđen kod 76 Nišlija, od testiranih 748. U istom periodu u Jablaničkom periodu registrovano je 14 novozaraženih, u Pčinjskom 17, a u Pirotskom 15 pozitivnih.

Prema podacima niškog Doma zdravlja, u kovid ambulantama je ukupno pregledano 635 pacijenata, od toga 303 prva pregleda.

U Domu zdravlja Niš odrađeno je 530 testova, od čega je bilo 75 pozitivnih. Na današnji dan, u Nišu je urađeno 748 testova i registrovano ukupno 76 >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << pozivnih na kovid - navode iz Doma zdravlja.

U dečijoj kovid ambulanti urađeno je 120 testova, a kovid potvrđen kod 7 deteta.

Od 349 testiranih u Jablaničkom okrugu 8 kovid pozitivnih je iz Leskovca, 3 iz Vlasotinca, 1 iz Bojnika i 2 osobe iz Crne Trave.

Među novozaraženima je 6 zaposlenih, 3 nezaposlena, 5 penzionera - saopštavaju iz leskovačkog Zavoda za javno zdravlje.

Među novozaraženima u Pčinjskom okrugu su po 4 Vranjanca i Surduličana i po troje ljudi iz Vladičinog Hana, Bujanovca i Bosilegrada.

U kovid ambulanti ATD tokom jučerašnjeg dana obavljena su 63 pregleda, od toga 47 prvih. Takođe, urađena su 3 PCR i 52 antigenska testa, od kojih nijedan nije pozitivan na koronavirus - podaci su Štaba za vanredne situacije.

Kada je reč o Pirotskom okrugu, kovid je potvrđen kod 10 Piroćanca, jedne osobe iz Dimitrovgrada i po dve iz Babušnice i Bele Palanke.

U kovid ambulanti je obavljeno 159 pregleda, od toga 54 prva, dok je u kovid ambulanti u Dečijem dispanzeru obavljeno 200 pregleda, od toga 146 prvih.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

U Jablaničkom okrugu 14 pozitivnih

Izvor: JUGpress.com, 19.Apr.2022

LESKOVAC-VLASOTINCE-BOJNIK-CRNA TRAVA..U poslednja 24 sata od 349 rezultata za Jablanički okrug, od toga za grad Leskovac 235, sa pozitivnim nalazom je 14 rezultata...Od toga 8 osoba sa teritorije grada Leskovca, 3 osobe sa teritorije opštine Vlasotince, 1 osoba sa teritorije opstine Bojnik i 2 osobe...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.