U Naisu se vraća Milena Milojević, Bojičićeva na izlaznim vratima

Izvor: JužneVesti.com, 11.Dec.2018, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Naisu se vraća Milena Milojević, Bojičićeva na izlaznim vratima

Nakon završene polusezone, kratkog odmora i početka priprema za nastavak takmičenja, rukometašice niške Naise dobile su prvo pojačanje jer se u klub vraća pivot Milena Milojević, ali pitanje je da li će dosadašnji pivot Katarina Bojičić ostati jer je dobila ponudu iz Španije, kaže trener Svetislav Jovanović.

Igračica koja je od 2015. do ove godine nastupala za Naisu Milena Milojević, nakon polusezone u Zaječaru, vraća se u Niš. Ipak, ova 25-godišnja >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << igračica na poziciji pivota možda ne bude imala ozbiljniju konkurenciju u timu jer je Katarina Bojičić dobila ponudu da ode u inostranstvo.

Milena Milojević je došla, večeras treba da se priključi treninzima, a Bojičić je dobila dobru ponudu iz Španije. Pokušao sam da je zaustavim, da ostane do kraja sezone, ali je ponuda dobra - kaže Svetislav Jovanović.

Ekipa Naise je, nakon 9. kola u Superligi i plasmana u osminu finala Čelendž kupa, imala priliku za odmor, ali počele su već pripreme za nastavak sezone.

Krenuli smo 3. decembra, sada lagano ulazimo u ritam. Imamo dosta povređenih igračica, pa treba i na to da mislimo. Planiramo da odigramo dve ili tri pripremne utakmice. Prva utakmica u nastavku sezone je protiv Zaječara i ako pobedimo na korak smo od prvih šest ekipa u Superligi. To je neki prvi cilj, ali naravno da nećemo tu da stanemo - dodaje Jovanović.

Nišlijke trenutno zauzimaju treću poziciju na tabeli elitnog ranga sa šest pobeda i tri poraza, dok su u Evropi došle do 16 najboljih u Čelendž kupu.

Mislim da smo dobro odigrali ovu polusezonu, jedino je utakmica protiv Vojvodine bila loša. Ostalo je bilo iznad očekivanja. Doveli smo neke igračice, aktivirali 14 igračica iz Niša. Jedino nisam zadovoljan povredama, ali imali smo pakleni ritam utakmica pa smo za mesec i po dana igrali 11 utakmica - kaže strateg Naise.

Naisa takmičenje nastavlja 12. januara kada je u planu meč 10. kola Superlige u kom Nišlijke dočekuju četvrtoplasirani Zaječar.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.