U NKC-u veče posvećeno sećanju na pesnikinju Gordanu Todorović

Izvor: JužneVesti.com, 14.Okt.2021, 08:56

U NKC-u veče posvećeno sećanju na pesnikinju Gordanu Todorović

O delima i stvaralaštvu pesnikinje Gordane Todorović i njenoj poeziji na tribini Niškom kulturnom centru govoriće književna kritičarka Milica Milenković, u utorak, 19. oktobra, od 18 sati.

Šta je posebno u pesmama koje je svrljiška pesnikinja Gordana Todorović pisala pre više od 40 godina, sa publikom će razgovarati njena sugrađanka Milica Milenković koja je master rad na Filozofskom fakultetu u Nišu odbranila baš na toj temi.

Pesnikinja Gordana Todorović >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << važi za neobičnu i izvanrednu pesnikinju. Rođena je 6. oktobra, daleke 1933. u Drajincu kod Svrljiga, a preminula 1979. u Beogradu. Pozivamo vas srdačno da prisustvujete događaju, u nadi da ćemo ovu izuzetnu pesnikinju , ovom tribinom, bar malo otrgnuti od zaborava i približiti publici njeno stvaralaštvo - navode u pozivu.

Organizatori naglašavaju da se tribine organizuju uz poštovanje svih epidemioloških mera, a zainteresovani prisutvo mogu potvrditi i na mejl [email protected]

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.