U Dimitrovgradu zaplenjena marihuana, u Nišu metamfetamin

Izvor: JužneVesti.com, 19.Jun.2018, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Dimitrovgradu zaplenjena marihuana, u Nišu metamfetamin

Manja količina marihuane zaplenjena je, kako su saopštili iz Uprave carina, na Graničnom prelazu Gradina 18. juna kada su carinici pronašli skrivenu drogu u kesi za smeće. U pošti u Nišu 16. juna otkriven je metamfetamin u pošiljci.

Prekršaj je otkriven u automobilu marke “pežo’ belgijskih registarskih oznaka kojim su iz Belgije ka Turskoj putovala dvojica putnika.

Na pitanje carinskih službenika da li imaju nešto da prijave, oba putnika su odgovorila >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << odrično, ali je pregled automobila pokazao suprotno. Naime, carinici su iza vozačevog sedišta, u kesi sa smećem pronašli staklenu teglu i u njoj kesicu marihuane - navode u Upravi carina.

Metamfetamin pronađen u pošiljci iz Holandije; foto: Uprava carina Tada su, dodaju na Gradini, u čašama od kapućina i espresa uočene dve kutije “omeprazola”, leka koji reguliše želudačnu kiselinu, ali je i u njima, umesto očekivanog sadržaja, takođe pronađena marihuana.

Manja količina narkotika pronađena je i 16. juna u pošiljci iz Holandije koja je stigla u nišku poštu za primaoca u Leskovcu. U njoj je otkriveno 25 grama kristalne sivo-smeđe materije, a sumnja se da je reč o sintetičkoj drogi metamfetaminu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Na Gradini zaplenjena manja količina marihuane

Izvor: B92, 19.Jun.2018

Srpski carinici u saradnji sa policijom, zaplenili su na graničnom prelazu Gradina manju količinu marihuane, saopštila je Uprava carina...Prekršaj je otkriven prilikom pretresa automobila belgijskih registarskih oznaka, kojim su iz Belgije ka Turskoj putovala dvojica belgijskih državljana turskog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.